OS var lättare att hantera tack vare min Vape

Ja ni hörde, rätt mycket snart ska jag försöka delta i OS och med min vape. Så kommer detta fungera jättebra så klart. Eftersom jag inte visste svaret än så var jag en då så klart inställt på. Att det skulle gå vägen men jag visste inget. Utan jag fortsatte bara att jobba hårt och när jag blev stressad. Använde jag bara min vape och så var jag inte stressad längre.

Två månader senare och ännu inget nytt besked klart jag var mer stressad över det. Så min vape gick varm för den hjälpte mig att lugna mig som det alltid brukar göra. När mitt namn ropades upp så kände jag en stor klump som släppte från min mage. Jag blev dessutom tvungen att sitta ensam ett bra tag först. Men nu var det alltså klart jag skulle till OS. Och den känslan alltså kan jag fortfarande inte sätta ord på. Man måste få höra det själv för att fatta det.

OS i år var i Japan

och det var ett land jag inte hade varit i så jag ville klart åka dit tidigare. Och titta på landet men det gick inte och det gjorde mig så klart besviken. Sedan som vanligt hjälpte min vape oxå denna gång. Flyget som jag flög med var Svenska SAS. Och det kändes så klart bra men det var en lång flygresa med ett byte i England dessutom.

Men när vi till slut kom fram var det strax dags för os invigning och den upplevelsen alltså. Det var något annat det. Plus att vi som hade fick använda våran vape inne i byggnaden vilket var så otroligt najs. Så nu var det bara att njuta. När vi var klara och skulle vi tillbaka till byn och allt var mörkt ute. Och klockan var nog fyra på natten så jag passade på att ta några puffar på min vape.

Dag ett var avklarad

Och vi var där vi skulle och allt var bara underbart. Detta upptäckte jag senare att min huvud att jag inte blivit van vid den japanska tiden. Och behöva gå upp KL 6.00 japansk tid första timmarna var inte så lätta att hantera.

Och på längden blev det inte lättare heller för man var så jävla trött så min tränare skrek ut mig. ”Sätt fart för fan”! Är du här för vinna OS guld eller för att sova. Sova får du göra hemma senare men nu vill jag att du ger 100%. Annars kan vi bara lägga ner detta som vi jobbat för och det vill du väl inte hoppas jag?”

Vape enheter

Så klart visste jag att han så rätt i det han så det vara bara att skärpa sig. Trots att jag blev stressad och behöva ta några puffar på min vape för att vakna till. Sedan körde jag vidare och denna gång var det bara stenhårt som var det enda som var bra nog.

Detta var ingen nytt för oss

Och vi ska klara av sådan här utan att det ska påverka oss alls. Efter träningen tog jag mig en vända innan. För att se vad som mera fans i byn och utanför där vi bodde. Utanför OS byn var det som natt och dag mellan hur människor hade det. Vissa hade inget vatten, inget tak över huvudet inget alls medan andra bodde i stora lyxiga hus.

Medan jag gick runt där och funderade i min ensamhet så tog jag några puffar på min vape. Men jag fick inte ihop det ändå. Hur kunde det vara sådana stora skillnader mellan två platser så nära varandra det gick inte ihop. Jag mår faktiskt lite lila när jag ser det och återvände därför till OS byn med tusen frågor. Som jag inte hade något svar på alls.

Denna natt sov jag inte mycket alls heller efter det jag hade sett i går. Min vape gick varm och jag kunde tack vare ändå behålla lugnet som jag behövde. För att träna och mina resultat blev ändå bättre och jag kände mig i bra form. Så nu skulle det väl vända tänkte jag. Men min tränare såg dagen efter att jag inte mådde så bra. Så han undrade så klart vad det var för fel. Det var det jag gillade med han kunde vara hård. Men han kunde oxå ta hand om oss se när något inte var helt ok.

Du har inte kunna fokusera 100% vad är det som är fel?

Jag fick inte fram ett ord fört för att sedan sitta och gråta och använda min vape samtidigt. Jag var på en tur utanför OS byn såg hur bra vi alla som deltar i OS. Och hur illa alla andra personer utanför OS byn har det sa jag med svag röst. Han tillade i mig och sa bara. ”Jag vet att är hemskt men klarar du av sängen för vad den är?. För ett land försöker alltid bara visa upp det bra sidorna med landet för värden. Det enda vi kan göra är att hoppas på att vänder. Och ge fock under tiden på allra högsta möjliga nivå.

Vape pen

Jag hoppas att jag inte får ångra att tog med dig hit till japan. Jag tog ett sista puff på min vape och sedan sa jag bara. Nej då jag kan ta mig ur detta och du ska inte ångra dig. Så tror att jag är bra nog att delta i OS. Bra det var det jag ville höra och nu kör vi vidare, och det gjorde vi helt klart. Jag slog rekord efter rekord och tog mera medaljer än vad man kunde någonsin ha drömt om.

Skulle jag bli den första idrottaren

Att ta så mycket medaljer efter allt jag har varit med om det såg ut att bli så. Och jag kunde bara inte fatta det. Men sedan fick jag för mig att lämna OS byn på nytt. För att jag skulle ta några puffar på min vape som jag brukar göra. Då fick jag ju se samma sak som jag hade sett tidigare. Folk som inte hade något medan vi hade allt. Vi kunde drömma om det var ju bara inte rätt kände jag. Nu när jag återvände till OS byn mådde jag som jag gjort tidigare. Bara piss och min vape fick mig att lugna ner mig.

Men nu kunde jag inte vara kvar längre så jag sa att jag. Hade bestämt mig och skulle inte slutföra OS i Japan. Alla försökte få mig att vara kvar men jag hade bestämt mig. Jag skulle packa ihop mina saker och åka hem och så var det bara. I efterhand så gjorde det ont att behöva göra det. Helt otroligt att jag gick in här med ett mål och allt startade så bra. Och slutar på detta sätt men jag kände ändå att jag i slutändan hade gjort rätt val.

Jag åkte till mitt flyg som skulle ta mig hem och innan jag gick på flyget. Så tog jag några snabba puffar på min vape och konstaterade att det är sant. Detta som någon sa för i tiden. Os blir aldrig vad man har tänkt sig och jag kunde bara hålla med personen. Vem han eller hon än var så vet jag att han eller hon hade så rätt.